ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα είναι ένα από τα βορειότερα νησιά του Ιονίου Πελάγους. Βρίσκεται στην είσοδο της Αδριατικής Θάλασσας, κοντά στις Ηπειρωτικές ακτές. Τα παράλιά της έχουν συνολικό μήκος 217 χιλιόμετρα και σχηματίζουν αρκετούς όρμους και ακρωτήρια . Η Κέρκυρα διαθέτει πολλές θαυμάσιες παραλίες, κάθε μία αποτελείται από ένα μαγικό συνδυασμό καταπράσινου τοπίου, γαλαζοπράσινα νερά και λευκή άμμο. Αυτή η πανδαισία χρωμάτων και υφών κάνει τις παραλίες της Κέρκυρας από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Οι περισσότερες από αυτές έχουν βραβευτεί με τη γαλάζια σημαία και είναι καλά οργανωμένες με όλα τα είδη των εγκαταστάσεων, θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, ιστιοσανίδα και θαλάσσιο σκι.

Παραλίες:Άη Γόρδη, Γλυφάδα, λίμνη Κορισσίων, Άγιο Γεώργιο των Πάγων, Μαραθιά, Γαρδένο, Κασσιώπη, Σιδάρι, Ρόδα,την Αχαράβη, Αλμυρό, Δασιά, Παλαιοκαστρίτσα και άλλες περιοχές.

Night Life: Η Κέρκυρα, ως ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας, έχει έντονη και δραστήρια νυχτερινή ζωή. Στην Κέρκυρα θα βρείτε πολλά και ποιοτικά Restaurants, discos, bars και pubs που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.